How to Brexit? Verkiezingen in de UK

Geschreven door

Geplaatst op 15-06-2017

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 15/06/2017
19:15 - 22:00

Location
BIRD

Categories


De Britten gaan Brussel verlaten. Het land van de thee, de Beatles, Premier League voetbal en de BBC hoort straks niet meer bij de Europese Unie. Maar hoe gaat dit vertrek verlopen? Heeft de uitslag van de plotseling uitgeroepen verkiezingen hier nog invloed op? Op 15 juni vind je antwoord op deze vragen, en nog veel meer. WEurope zorgt voor interessante gasten en een echte Engelse pub quiz, en stand-up comedian Adam Fields zorgt voor de nodige Britse humor. We zien je de 15e in BIRD Rotterdam! De voertaal van de avond is Engels.

Toegang is natuurlijk gratis, maar wel even aanmelden via hier. De vorige WEurope bijeenkomst was in Utrecht. Wil je weten wat je kan verwachten? Kijk dan hier voor het verslag van de vorige bijeenkomst!

Roos Lankhorst

Waarom stemmen mensen op een bepaalde partij? Zijn er bepaalde politieke trends te zien in Europa? En wat zijn de gevolgen voor internationale betrekkingen? Als student sociologie en politicologie ben ik erachter gekomen dat het antwoord op deze vragen niet zomaar gevonden is. Maar ook dat je de beste antwoorden vindt door er zelf op af te gaan en mensen te spreken. Dit doe ik dus graag voor WEurope!

Meer over