Studio WEurope: Wat is jouw Europese Droom?

Geschreven door

Geplaatst op 20-11-2017

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 20/11/2017
19:00 - 22:00

Location
Desmet Studio's

Categories


Echte participatie van jongeren in de Europese politiek. Gratis reizen binnen Europa voor alle jongeren. Een gezamenlijke aanpak van jeugdwerkloosheid. Of meer lokale productie zodat producten korter en duurzamer vervoerd worden. Allemaal wensen van jongeren over Europa. Hoe ziet jouw ideale Europa eruit?

Wat is jouw Europese droom?

Lodewijk Asscher (PvdA), Linda Hakeboom (BNNVARA) en jongeren uit verschillende Europese landen gaan hierover met elkaar en met jou in gesprek! Luister naar inspirerende columns van onder andere Tomas Vanheste (The Correspondent) of pitch jouw eigen Europese droom. Misschien win jij wel die reis voor twee naar Berlijn? Aan het eind van de avond gaan de voetjes van de vloer op de muziek van de Daan Quittner Band. Tot 20 november!

Meld je hier aan, gratis toegang!

Met:

Lodewijk Asscher, politiek leider PvdA
Linda Hakeboom, presentatrice BNNVARA
Tomas Vanheste, columnist bij De Correspondent
Nynke de Jong, columnist bij het AD
Coco Peet, Jongerenvertegenwoordiger Europese Zaken
Theodore Douloumpekis, Griekse activist
Daan Quittner Band
En vele anderen…

Suzanne Piet

Ik ben opgegroeid als Amstelveense, Nederlander en Europeaan. Tijdens mijn studie Politicologie is mij duidelijk geworden hoe belangrijk Europa en daarmee de Europese Unie voor Nederland is. Afgelopen jaren is wel gebleken dat niet iedereen het belang van de EU inziet. Ik wil graag onderzoeken hoe tijdloos de EU is en hoe jongeren ervoor kunnen zorgen de EU nieuw leven in te blazen.

Meer over